Toiletvogn

Viser alle 2 resultater

  • Toiletvogn med 2 toiletter kbhmaterieludlejning

Lej en toiletvogn til en fair pris

Siden toiletmodulerne blev introduceret i 1960’erne er deres popularitet kun vokset. Det samme gælder deres nødvendighed og evner. I en evig dynamisk verden, hvor masser af mennesker kan samles pludseligt, er toiletvognen uomgængelig, både til festivalen, på byggepladsen, men også for den forretning eller husstand, der er ved at renovere sine øvrige toiletter.

Med en moderne toiletvogn fra Kbhmaterieludlejning.dk kan mennesker forrette sin nødtørft, holde hygiejnen i top ved håndvasken, og hurtigt være tilbage i tip-topstand, klar til både fest og ballade, men også job eller ombygningen. Alt sammen i ro og mag.

Lej en toiletvogn under ombygning

Alle boliger skal restaureres ind imellem. Intet holder evigt. Det samme gælder toiletter og badeværelser. Er man i den situation, at der kun er et toilet i husstanden, da kan det hurtigt blive problematisk at komme af med det, der skal ud. Heldigvis er det råd for dette.

Vi stiller med toiletvogne, hvor der er plads til både mænd og kvinder. På samme tid endda. Med to fuldt funktionelle toiletter er det nu nemmere end nogensinde at holde haven pæn og lugtfri, når ombygningen står på. Lej en toiletvogn fra os, og til en billig pris kan din sanitet nemt sikres.

Hvad kan du leje en toiletvogn til?

Festivaler

En toiletvogn fra kbhmaterieludlejning.dk er ikke kun begrænset til ombygninger. Den fleksible nødvendighed er også velegnet på større udendørs arbejdspladser, hvor mange mennesker arbejder, f.eks. bygge- eller anlægsprojekter. Danmark har en lang række love, der sikre ansatte på disse pladser, at luft og miljø ikke er præget af efterladenskaber. Samtidigt er det også i alles interesse, at et toiletbesøg foregår hurtigt og rent.

På festivaler og større mærkedage er toiletvognene også yderst nødvendige. En festival på 7 dage med 100.000 mennesker på en græsplæne kan hurtigt blive noget lort, hvis det selvsamme ligger og flyder overalt. Toiletvogne er derfor en måde at sikre festivalens betalende gæster en ordentlig oplevelse.

Markedspladser

Utallige mennesker samles årligt på markedspladser landet over. Og et marked kn tage tid. De mange oplevelser, sanser, smage og dufte, der formidles på et sådant marked, ender ofte med et lettere tryk i den nederste maveregion. Her er en toiletvogn også guld værd.

Udendørssport

Til fodboldkampe er det ofte nødvendigt med en stadiontoiletvogn. De mange fans, og de mange sodavand og øl der drikkes, kan sætte pres på saniteten. Derfor vælger mange sportsarrangører også at leje en toiletvogn, der sikre en stabil, sikker bevægelse i de masser, der skal bevæge sig frem og tilbage på et begrænset antal kvadratmeter.

Fordelen ved at leje en toiletvogn

Der er, som ellers beskrevet, masser af fordele ved at leje en toiletvogn. Udover fleksibiliteten og bekvemmeligheden, så er det også et godt redskab til at styre folkemasserne ved større arrangementer i en mere sanitær retning.

Lige så vel har man også en klart bedre kontrol med deres efterladenskaber. Der er ikke risiko for forstoppelse i en toiletvogn, og man skal derfor ikke have en VVS’er ud og reparere på vognen. Man kan altså spare penge her. Og det gør man faktisk også. Når du lejer en toiletvogn fra Kbhmaterieludlejning.dk, er det nemlig en billig toiletvogn. Langt billigere end det øvrige marked for toiletter.

Toiletvogn med kværn eller tank?

Med en toiletvogn fra kbhmaterieludlejning.dk får du en nem og overskuelig vogn med 2 toiletter, der er lige så nemme at betjene som dem derhjemme.

Vognen er fleksibel og kan nemt stilles på plads af en person (på hårdt underlag). Lige så vel gælder det tilslutningen af vognen, som en 4-årig nemt havde kunnet klare. Vi hjælper dog gerne, hvis det skulle være nødvendigt.

Toiletvogn med kværn

Dette er den væsentligste forskel på toiletvognene. Toiletvogne med kværn kan tilsluttes direkte til et kloaksystem, hvorfor vognen også kan stå i længere perioder.

Disse vogne er typisk set ved byggepladser, arbejdspladser, offentlige institutioner m.m. Med en sådan vogn kan du sikre dine medarbejdere eller klienter i lang tid, uden at skulle spekulere over videre over det.

Toiletvogn med tank

Toiletvogne med tank er mest anvendt til festivaler, eller ved kortere events, hvor mange mennesker samles. Disse vogne er lige så nemme at betjene som dem med kværn. Som hovedregel er disse vogne gode til kortvarigt brug.