Pladevibrator

Viser alle 5 resultater

 • Pladevibrator

  Pladevibrator 91 kg

  DKK240,00 / dag Vælg dato(er)
 • Pladevibrator

  Gummimåtte til 91kg Bomag

  DKK40,00 / dag Vælg dato(er)
 • Pladevibrator

  Vandtank til 91kg Bomag

  DKK40,00 / dag Vælg dato(er)
 • Pladevibrator

  Pladevibrator 250kg

  DKK400,00 / dag Vælg dato(er)
 • Pladevibrator 415kg wacker neuson udlejning
  Pladevibrator

  Pladevibrator 415kg

  DKK640,00 / dag Vælg dato(er)

Lej en pladevibrator

Når et bygge- eller anlægsprojekt skal til at starte, er det vigtigt at det hele står på et solidt fundament. Men det er også vigtigt, at fundamentet står på et fint underlag af kompakt jord. Det er derfor pladevibratoren findes.

Med sin heftige stampen i jord og sedimenter, gør den underlaget klart til de titusindvis ton af bygning, der skal stå ovenpå. Den er det første og vigtigste skridt, når man gerne vil opføre noget, der er lavet korrekt. Vi har stabile pladevibrator tilbud, til alle dem, der gerne vil bygge solidt og stærkt. Læs mere om, hvad en pladevibrator kan.

Derfor er en pladevibrator brugbar

De fleste af os anerkender fordelen ved en solid grund til det byggeprojekt, der stolt skal knejse stabilt, hvad end det er i byen eller på landet. Men den faste, jævne grund kommer ikke af sig selv.

Derfor anvender man en god pladevibrator, der kan lægge et hårdt, stabilt tryk på jorden, så den ikke viger for den vægt, der skal stables oven på den. Med en billig pladevibrator fra kbhmaterieludlejning.dk er du garanteret et godt resultat, uanset størrelsen på projektet.

Typer af pladevibrator

Det er findes to typer af pladevibrator. Den hydrauliske og den eldrevne. Med en hydraulisk pladevibrator er du bedst sikret til ethvert projekt, uagtet størrelse. Det hydrauliske pumpesystem fungerer ganske enkelt kraftigere end det eldrevne, lige så vel som maskinen også er større.

Den anvendes typisk til anlæg af indkørsler, fundamenter, stier og vejarbejde, men kan også sagtens gøre sig gældende til andre opgaver som f.eks. anlægning af terrasse. Selvom larmen er marginalt højere end den eldrevne, så er en hydraulisk pladevibrator ideel til de fleste projekter.

Dette skyldes også, at denne kan fungere med langt de fleste underlag, uanset om det er grus, sten, bark eller andet. Vi tilbyder udelukkende hydrauliske pladevibratorer, netop fordi de yder det bedste arbejde.

Der er også forskel i størrelsen på maskinerne. Med en mindre model kan anlægningen af havestien eller terrassen være ordnet nemt, hvor en større model ofte er bedre egnet til større projekter, f.eks. indkørsler eller større vej- eller stiprojekter.

Pladevibratoren virker til disse typer steder

Den hydrauliske pladevibrator virker til nærmest alle typer jord og sediment. Om der er tale om ler, kalk, muld eller grus, så kan dette nødvendige værktøj gennemarbejde det på ingen tid. Antallet af stampninger varierer i forhold til underlaget, men ved klargøring af almindelig muld foreslås det, at man stamper 8 gange på hele underlaget.

Dette giver det bedste og mest stabile resultat. Bemærk at dette varierer. Du kan altid forhøre dig om dine muligheder, når du lejer en pladevibrator fra Kbhmaterieludlejning.dk.

Sådan bruger du en pladevibrator

Forskellige pladevibratorer har forskellige funktioner og specifikationer. Men det gør sig gældende at pladevibratoren hele tiden bliver bedre og bedre. Vi tilbyder både pladevibratorer, der både kan køre frem og tilbage, men også de lettere modeller, der kun køre frem. Dette giver dig som bruger mulighed at være mere fleksibel i din stampen af f.eks. et lukket eller smalt område.

Hvor de tungere pladevibratorer, der både kører frem og tilbage, kan være besværlige på en smal sti, er det nemmere at vende maskinen, hvis den er er let og nem af manøvrere. Da maskinerne har en vægt fra 91 – 415 kg kan det være nødvendigt med en stabil, fleksibel maskine. Afhængigt at opgaven er det nødvendigt at tage stilling til, hvilken vægtklasse din pladevibrator skal være i.

Forskellige størrelser

De større, tungere modeller kan altid både køre frem og bakke. Dette giver en god fleksibilitet på større områder. Denne fleksibilitet er nødvendig, når maskinens vægt nærmer sig et halvt ton, lige så vel som at maskinens kraft også her er meget større end ved de mindre pladevibratorer.

Maskinen føles dog aldrig unødvendigt tung. Enhver kan flytte på en god pladevibrator, når den først er tændt. Og heldigvis er de nemme at anvende. Formålet og funktionerne er så specifikke, at enhver med gejst og lyst kan bruge den, uden større problemer. Er du forhindret i dette, da anbefaler vi at du søger hjælp hos en erfaren anlægger, men dette er intet krav.

Selvom den er nem at anvende, så er en pladevibrator heller ikke legetøj. Det kan være hårdt for kroppen at mærke de mange stampninger, særligt hvis der er tale om et større projekt. Du bør derfor have nok vand med, når stamperiet starter. Vores pladevibratorer tager heldigvis hånd om dit fysiske velvære, og vores mindre model har indbygget et håndtag, der reducerer vibrationerne i kroppen markant. Dette giver dig en friskere krop, når arbejdet er slut.

Det er selvfølgelig forbundet med et vist niveau af støj, når man stamper hårdt og hurtigt i jorden. Derfor anbefales det, at man anvender høreværn under arbejdet, så øregangen ikke skal lide under opstarten af nye spændende projekter.

Vi håber at du er blevet klogere. Læs flere specifikationer om vores gode, billige pladevibratorer på Kbhmaterieludlejning.dk.