Minigraver

Viser alle 9 resultater

  • Tilbehør til 1 tons

    Tilbehør til 1 tons15 Products

  • Tilbehør til 2 tons

    Tilbehør til 2 tons15 Products

  • Tilbehør til 2,6 tons

    Tilbehør til 2,6 tons8 Products

Lej en billig minigraver

Anlæggeri og udgravning starter i dag altid et sted: minigraveren. Den effektive maskine er det ideelle værktøj, når større fundamenter skal graves. Men den kan også gøre sig gældende, hvis et område skal jævnes, eller hvis større sten gør det fysiske gravearbejde umuligt.

Lad skovlen stå i skuret, når du i stedet kan leje en minigraver fra os. Den er nemmere, hurtigere billigere end de mandetimer, man skal lægge i en skovlfører. Derudover, så sparer både ryggen og kroppen for en masse unødvendigt slid. En lejet minigraver fra Kbhmaterieludlejning.dk er den ideelle investering til alle, der tænker stort for små penge.

Hvad er en minigraver?

Navnet ”minigraver” er faktisk lidt af en underdrivelse. Minigraveren er faktisk et større værktøj, der vejer fra 1 ton og op efter. Den har et kæmpe potentiale, når det kommer til at effektivisere både havearbejde, men også mindre anlægsopgaver.

Tiden og teknologien har udviklet minigraveren i en sådan grad, at den nu også kan bruges til nedrivningsarbejde. Med en funktionel hydraulikhammer kan den nemt gøre kål på både husmur og betonfundamenter. Minigraveren kan også bruges til at bore huller til stolper ved hjælp af et jordbor.

Minigraveren kommer i flere forskellige størrelser, som egner sig til både større og mindre opgaver. Fælles for alle minigravere er dog, at deres larvefødder holder maskinen stabil, uanset hvad der graves, eller hvor tung en nedrivningsopgave er.

Du kan få gode råd fra os, når du lejer en god minigraver billigt hos Kbhmaterieludlejning.dk.

Forskellen på en minigraver og en gravemaskine

Det er, som tidligere beskrevet, vigtigt at man kender sine behov. Den større og mere kraftfulde gravemaskine er et nyttigt værktøj på større byggepladser, hvor pladsen til maskinen ikke er et problem.

Men til mindre anlægs- og nedrivningsopgaver er denne ofte for stor og upraktisk, og derfor har man udviklet minigraveren. Den er til dels lettere, til dels mindre, men samtidigt også meget mere fleksibel. En minigraver kan nemt bevæges på så arealer, hvor en stor gravemaskine ikke kan komme til. Det gør minigraveren ideel til mindre anlægssager, samt opgaver der kræver en god præcision.

Derudover, så er dens lettere vægt også sundere for omgivelserne. Den sætter ikke det samme tryk på underlaget. En minigraver skader dermed ikke græsplænen eller den grund, som man er ved at forbedre. Med tilhørerende køreplader vil jorden under se fuldstændig uberørt ud, når arbejdet er færdigt.

Der er samtidigt flere muligheder i en minigraver. F.eks. de ekstra funktioner som bl.a. hydraulikhammeren, der kan hjælpe med et præcist nedrivningsarbejde.

Det kan du bruge en minigraver til

Minigraveren har som sagt mange funktioner, men den kan også bruges i utallige situationer. Både til at lette byrden på arbejdspladsen, men faktisk også derhjemme.

Uanset om det er grave- eller nedrivningsarbejde, er en minigraver fra Kbhmaterieludlejning.dk et stærkt valg, som du ikke vil fortryde. Den sparer tid, og i længden også penge. Vi har listet nogle af de praktiske gøremål, som minigraveren mestrer.

Minigraver til kloak

Når kloakeringen skal repareres, er det en fordel at vælge en minigraver frem for en almindelig gravemaskine. Det er den billigste løsning, og samtidigt er den mere fleksibel og manøvrerbar.

Det skal hertil også nævnes, at med sin præcision, da risikerer man ikke at skade kloakrørerene unødvendigt. Da den både er billigere, lettere og mere fleksibel, give det ganske enkelt ikke mening at bruge andet end en minigraver til kloakreparationen

Minigraver til pools

Når der skal anlægges en flot pool, er det vigtigt at alt er målt med en nøjagtig præcision. Hvis fliserne skal passe sammen, må hullet være af perfekt størrelse. Her er en fleksibel minigraver fra os din bedste ven.

Gravearbejdet går som en leg, og med sin fleksibilitet er det muligt for dig at sætte en nøjagtig grænse, så poolen kommer til at pryde de omgivelser den skal ligge i.

Minigraver til snerydning

Alle har prøvet at stå med en sneskovl og rydde en indkørsel for sne med muskelkraft og tid som ultimativ omkostning. Men hvis mere sne skal ryddes, så kan det også virke håbløst. Det kan virke som om, at sneen falder hurtigere, end man får gravet.

Men med en god, bevægelig minigraver kan sneen fjernes i et snuptag. Muligheden for at køre graveren er helt essentiel for at snerydningen kan foregå hurtigt og nænsomt. Med en minigraver fra Kbhmaterieludlejning.dk er det muligt at rydde en hel vej på en kort eftermiddag.

Minigraver til nedrivning

Der er, som tidligere beskrevet, masser af ekstra tilbehør til mingraveren, som giver den en variete af muligheder. Det gælder både gravearbejdet, men også nedrivningsarbejdet.

Med en tilhørende grubbetand kan en minigraver fra os nemt og hurtigt få fjernet de vægge og strukturer, som ellers skulle fjernes med hånd. Det ville være en tidskrævende løsning, som nemt og billigt kan erstattes af minigraveren.

Sådan bruger du en minigraver

Selvom minigraveren er mindre end andre gravemaskiner, så er den stadig et tons tungt værktøj, der kan være farligt at bruge, hvis man ikke ved hvad man gør.

Du bør derfor have i dine overvejelser, om du skal hyre en til at føre maskinen for dig. Læs samtidigt den vedlagte brugsanvisning, eller sørg for at føreren gør det. Selvom minigravere er meget ens, så vil der næsten altid være specifikationer, som kan være nødvendige at vide.

Det kan være en fordel at prøve maskinen af på et plant niveau, så du får en føling med, hvordan gravemaskinen virker. Inde i det afskærmede styrehus er mulighederne mange, og det er derfor essentielt, at du finder ud af, hvilke funktioner du skal bruge.

Som udgangspunkt kan minigraveren kun kører frem og tilbage. Det er dog muligt at vende den ”on the spot”, så man også kan køre til højre og venstre. Dette er meget anderledes, end hvad man kender fra f.eks. biler eller trucklifte, og dette skal man derfor være vant til, før et mere præcist gravearbejde starter.

Hvis disse skridt lyder som en mundfuld, så bør du hyre en erfaren til at styre minigraveren. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver gjort hurtigt, sikkert og ordentligt.

Minigraveren er til for at lette dit arbejde, både i forhold til muskelkraft og tid. Og med en billig minigraver fra Kbhmaterieludlejning.dk er det nu muligt at spare begge dele.